Alegerea corecta a tesaturii pentru draperii

După finalizarea reparației, sarcina principală rămâne - de a alege perdelele potrivite, care vor accentua în mod pozitiv demnitatea camerei și, de asemenea, ascund momente pe care proprietarii nu le plac. Un parametru foarte important în alegerea decorului pentru ferestre este materialul corect. Fabric pentru perdele pot fi complet diferite.

 

Nu este nici un secret faptul că tulul este principalul asistent al designerilor în decorarea ferestrelor, este foarte dificil să ne imaginăm interiorul unei încăperi fără ea. Transparența texturii vă permite să diversificați, să extindeți și să decorați spațiul ferestrei. Tulle poate fi folosit ca o completare aerisită pentru porturile principale, precum și un produs independent, care va face camera luminoasă și va crește spațiul vizual. Tulle, ca toate celelalte tipuri de perdele, ar trebui să fie combinate cu interiorul camerei.

 

O adăugare avantajoasă a perdelelor va fi vălul, care este atât de variat încât uneori găsirea tonului potrivit al țesăturii devine o problemă reală! De exemplu, puteți selecta aproximativ doisprezece nuanțe și culori ale vălului unic. O astfel de decorație, în majoritatea cazurilor, acționează ca un fundal neobișnuit pentru perdele din material șablon, iar culoarea sa este concepută pentru a accentua tonul dorit. Mulți designeri folosesc vălul și, ca element decorativ independent, valoarea sa în lumină și aerisire, această țesătură este, de asemenea, adesea utilizată ca bază pentru fabricarea unui material tul mai complex, cu modele imprimate și diverse subiecte brodate manual.

 

Veilul cu inserții de guipure nu-și pierde niciodată laurile, deoarece interconectarea neobișnuită a firelor de mătase poate crea un stil unic, subliniind întreaga eleganță a interiorului tău!

 

Kiseyu poate fi folosit în scopul propus pentru idei de design complet diferite: această țesătură este excelentă pentru decorarea pavilioanelor de clădiri și expoziții comerciale, decorarea ferestrelor și a ușilor în apartamente, cabane și case. De asemenea, poate fi folosit ca partiție vizuală pentru un spațiu care trebuie împărțit - o opțiune excelentă, utilizată cu succes în sălile de banchet din restaurante și hoteluri. Este dorința de a adăuga un accent deosebit interiorului și de a transforma camera clasică într-un aspect mai interesant și mai neobișnuit, îndrumă designerii atunci când aleg un muslin uimitor. Pentru a forma cele mai eficiente cozile de pe văl, este necesar să achiziționăm țesături de câteva ori mai mari decât lungimea cornișei. Factorul fold clasic este de 1: 3.

 

Cel mai adesea se întâlnește o astfel de decorare a ferestrei, în care tulul este folosit pentru a fi în spatele perdelelor, cu toate acestea, recent, a existat o tendință la modă de a plasa perdelele mai aproape de fereastră, pentru a obține un efect neobișnuit translucid. Desigur, este important să vă amintiți cea mai importantă regulă pentru alegerea decorației ferestrelor - ar trebui să fie în armonie cu designul general al camerei, cu mobilier și, cel mai important, cu ideea dvs. de cameră ideală!