Perdele

Jaluzele-2

Accesorii-2

Cum au aratat primele draperii? Aspect istoric

Din timpuri străvechi, perdelele erau un subiect funcțional al camerei. Scopul lor principal este protecția împotriva soarelui și a ochilor curioși. În acele vremuri, oamenii primitivi au înclinat pasajele în peșterile lor cu piei de diverse animale. De la epoca Greciei antice, perdelele au fost folosite ca elemente de design. În perioada antichității, perdelele și perdelele au primit o importanță mai mare decât alte elemente ale interiorului.

Read more...

Inca nu ati ales draperiile? Consultati alegerea solutiilor de la Allandra

Ce crezi tu, este posibil să afli ceva despre o persoană uitându-se la ... perdelele sale? Credem că cu siguranță! Dacă o persoană este creativă, atunci este creativă în totul!

Oamenii moderni acordă o mare atenție îmbrăcămintei, modă și stilului. Inclusiv haine pentru ferestrele lor. Atât de multe idei uimitoare pot fi încorporate într-un spațiu atât de frumos pentru creativitate, cum ar fi perdelele.

Mai jos puteți vedea câteva opțiuni pe care le-am ales pentru a ajuta pe cei care au nevoie de o idee cum să facă nu numai perdele, ci o adevărată operă de artă!

Read more...

Tendintele moderne in designul draperiilor

Designerii sunt în măsură să ofere multe opțiuni interesante pentru diferite tipuri de jaluzele și perdele tradiționale, o mare varietate de stiluri și accesorii, țesături moderne și culori unice. Atunci când alegeți o opțiune potrivită pentru a crea un design atrăgător de ferestre, vă puteți concentra pe ultimele tendințe de modă, vă puteți pune în practică preferințele sau puteți folosi ajutorul specialiștilor.

Read more...

Alegerea corecta a tesaturii pentru draperii

După finalizarea reparației, sarcina principală rămâne - de a alege perdelele potrivite, care vor accentua în mod pozitiv demnitatea camerei și, de asemenea, ascund momente pe care proprietarii nu le plac. Un parametru foarte important în alegerea decorului pentru ferestre este materialul corect. Fabric pentru perdele pot fi complet diferite. Nu este nici un secret faptul că tulul este principalul asistent al designerilor în decorarea ferestrelor, este foarte dificil să ne imaginăm interiorul unei încăperi fără ea.

Read more...