Tendintele moderne in designul draperiilor

Designerii sunt în măsură să ofere multe opțiuni interesante pentru diferite tipuri de jaluzele și perdele tradiționale, o mare varietate de stiluri și accesorii, țesături moderne și culori unice. Atunci când alegeți o opțiune potrivită pentru a crea un design atrăgător de ferestre, vă puteți concentra pe ultimele tendințe de modă, vă puteți pune în practică preferințele sau puteți folosi ajutorul specialiștilor.

 

Variante de ferestre

Printre numeroasele opțiuni pentru decorarea ferestrelor este dificil să alegeți o idee și să o numiți cu adevărat cea mai bună. Chiar dacă doriți să cumpărați perdele de bucătărie neobișnuite, va trebui să acordați atenție dezvoltării unui design potrivit chiar înainte ca cortinele să fie cusute. Deoarece moda pentru perdele și draperii rămâne destul de democratică, trebuie să vă concentrați asupra menținerii stilului caracteristic interiorului bucătăriei sau camerei de zi.

 

Nu uitați de funcționalitatea perdelelor sau jaluzelelor ordonate, astfel încât mai târziu să puteți ajusta ușor și convenabil fluxul luminos. În ultimii ani, sistemele moderne de protecție solară sunt din ce în ce mai utilizate, care sunt în continuă îmbunătățire, ceea ce permite proiectanților să utilizeze cele mai interesante opțiuni de proiectare pentru deschideri de ferestre:

  - Atunci când dezvoltă sisteme de protecție solară, producătorii introduc mecanisme de ajustare îmbunătățite, astfel încât gradul de iluminare a unei bucătării sau a unei camere să poată fi schimbat la discreția sa

 - Există jaluzele și perdele cu control electromecanic, care se pot deschide sau închide cu ușurință folosind punctul de control al telecomenzii;

 - Perdele care merg în sus sunt foarte populare, inclusiv perdele roman și roller, austriac și francez.

 

Draperii sau jaluzele?

Perdelele romane arată cel mai concis în interiorul, a cărui țesătură este adunată în frumoase pliuri orizontale, iar pe exterior seamănă vag cu blind-urile. Acest tip de perdele este din ce în ce mai utilizat în bucătării, iar în camerele de zi este obișnuit să le completeze cu perdele cu ochi, care corespund schemei de culori. Avantajele acestei opțiuni sunt capacitatea de a controla în mod convenabil înălțimea perdelelor, ajustând astfel fluxul luminos.

 

Rămâne doar să alegeți o streașină potrivită, în armonie cu designul interiorului. În plus, puteți cumpăra jaluzele din țesături și din aluminiu, din lemn și din plastic, care nu completează neapărat perdelele tradiționale. Tendința la modă în designul ferestrelor sunt modelele din lemn de bambus și din lemn care aduc o atmosferă confortabilă camerei.